Sælg Deep

Her o af de mest holdbare markedsføringsregler, o der været omkring år. Det gode råd til enhver virksomhed. Hvis du ønsker at sælge masser af produkter og tjenester, hvis du ønsker at udvide din forretning med masser af ivrige nye kunder sælger bred, sælge dyb.

Lad se på denne tidløse regel af god markedsføring. Det fulde af ideer og inspiration, der kan opfede din pengepung ret hurtigt. De bedste idéer er o at hjælpe dig arbejde smartere, ikke hårdere. Det er sådan her sælge bred, sælge dyb værker.

Sælg bred forstås tilbyder masser af produkter eller tjenester, der følger en grundlæggende tema (f.eks: alle ting, der tilbydes af en printer). Sælg dyb betyder at finde masser af gode variationer o et vellykket produkt.

Lad sige, at du har o produkt eller tjeneste, kunde efter kunde er klar til at knipse ned penge til at købe. Du begynder at tænke Hvis jeg havde ti produkter ligesom det o jeg får rig. canada goose udsalg http://www.canadagooseparka.top Hvis du fik en glaseret donut, der er den hotteste Morgenmad element o din downtown frokost vogn, hvorfor ikke udvide o ideen? Tilbyd en glaseret med glasur. Så tilbyde disse frosting smag i chokolade, ahorn, jordbær, måske endda kirsebær. At sælge dyb.

Nu tilbyder forskellige former for donuts og relaterede emner som boller og kaffe. Giv dine kunders valg af gammeldags donuts, kage donuts, kærnemælk, donuts med drysser, og donuts, der mindes en kommende ferie. At sælge bred.

Mange virksomheder finde en stor stigning i omsætningen, når de indfører kunder til en lav pris produkt, derefter trin dem op til mere og mere involverede og dyre produkter eller tjenesteydelser. Kunderne er klar til at tilbringe mere for mere avancerede tjenester, som de kommer til at stole på og regne o dig.

Hvis du nyresten i stand til at give ekstra produkter eller tjenester selv, kontrakt med andre for at give dem for dig. Mange web site ejere sværger ved deres back side elementer. Du kan nemt tilbyde dine kunder masser af produkter og tjenester, der leveres af andre på meget små omkostninger til din egen virksomhed.

Alle virksomheder starter ud med en ide om, hvad de ønsker at sælge. I begyndelsen du udvikler et par lovende produkter og tjenester, og sætte dem derude at gage offentlighedens interesse. Nogle produkter virker, andre don og nogle gange får du en anmodning ud af venstre felt, der bliver til dine vigtigste fortjeneste kilde.

Da jeg startede min virksomhed, jeg troede, at uddele markedsføring råd ville være min brød og smør. Inden længe, ​​nogen bad mig om at skrive en pressemeddelelse. Det faldt mig at være i pressemeddelelsen forretning, men så snart jeg sætter skriver pressemeddelelser o min hjemmeside, jeg fik snesevis af ordrer. Presto, en ny fortjeneste kilde. Jeg udvidede det til masser af tilpassede variationer. Pressemeddelelser sendes via e-mail, udgivelser for almindelig post, udgivelser beregnet til store magasiner og aviser og udgivelser beregnet til e-mail nyhedsbreve.

Produktet linje snart gik bred og dyb, til stor glæde for kunder, der var på udkig efter den helt rigtige service skræddersyet til deres behov.

Lyt nøje til, hvad dine kunder og kundeemner siger. Når de taler om et problem, de har, så tænk på det har et tip til et andet produkt eller tjeneste, du kan tilbyde at løse dette problem. Disse uventede forslag er dine vigtigste muligheder.

Simple Forskning Giver dig et forspring.

Du don nødt til at vente på kunder og kundeemner til at foreslå nye produkter og tjenester. Spørg dem på smarte måder, der får dem til at tænke for dig. Hvordan gjorde arbejdet for dig? Var det så effektivt som det kunne have været? Hvilke problemer skal du have, at vi måske kunne løse for dig? Kunderne kan ofte se ting, som folk inde i virksomheden don realisere.

Du set folk udfører undersøgelser i mall. Den slags forskning isn meget godt fra et statistisk synspunkt. Du kan få pålidelige tal og procenter fra det. Men du kan bruge enkle forskning for at få ideer til nye produkter og services. Ligesom nogle restaurant kæder, giver kunderne et kort spørgeskema til at udfylde. Få dem forlade deres kommentarer til forbedringer eller nye tjenester. Beløn ​​dem, hvis du kan med en rabat eller gratis tilbud.

Hjem vokset forskning, fra blanketter o din counter til at tilbringe tid o telefonen med en udsigt, kan vise dig nye måder at udvide din succesfulde produkter og tjenester. Sælg bred, sælge dybt for at tjene flere penge.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *