Klacht ingediend tegen Canada Goose

TORONTO Een klacht ingediend bij de Competition Bureau beweert Canada Goose maakt ‘valse en misleidende’ claims in de marketing van zijn populaire winterjassen.

Animal Justitie een groep dierenrechtenactivisten dat de klacht namens zes personen ingediend betwist het bedrijf ‘s beweert dat haar jassen gebruiken coyote bont dat is ethische en dat coyotes op humane wijze worden gedood.

‘Coyotes zitten gevangen in wrede been greep vallen, doden vallen en strikken die ernstig lijden veroorzaken coyotes’, zegt Camille Labchuk, een advocaat met Animal Justitie.

De klacht betwist ook ‘s beweringen dat coyote bont rond de jas ‘Canada Goose s kap is warmer dan nep bont.

‘Er is geen bewijs om deze bewering te ondersteunen’, zegt Labchuk.

‘Synthetische materialen worden gebruikt door de hoge functioneren organisaties in zeer koude omgevingen zoals vele militairen en ontdekkingsreizigers en er is geen bewijs dat echte coyote bont is warmer.’

Een woordvoerster van Canada Goose zei dat het bedrijf zich inzet voor de humane behandeling van dieren en koopt alleen coyote bont van gecertificeerde trappers.

‘Ons bedrijf is gebouwd op eerlijkheid en authenticiteit zodat we tot het uiterste zijn gegaan zo open mogelijk over waarom gebruiken we bont over onze producten,canada goose jas sale http://www.canadagoose12.top hoe het is afkomstig te zijn, en de overheid gereguleerde praktijken van de Canadese bontindustrie,’ Carrie Baker zei in een e-mail naar The Canadian Press.

‘Net als vele trotse Canadezen, we don ‘t geloven dat de humane doden van dieren voor het functionele doel is verkeerd.’

Baker toegevoegd Canada Goose is een ‘target voor activistische groepen waarvan de standpunten zal nooit meer af te stemmen op de onze.’

De luxe parka maker, die in een kleine loods in Toronto meer dan 55 jaar geleden begon, staat bekend om zijn extreme weersomstandigheden bovenkleding die wordt verkocht in meer dan 50 landen.

De Competition Bureau bevestigde dinsdag dat zij de klacht heeft ontvangen, maar weigerde verder commentaar.

Door Liam Casey, The Canadian Press

Ik heb een prima voorstel van de website Ik heb gewoon ontdekte belde Gold Trading Academy, gewoon doen een zoektocht naar hen dat hij moet de capaciteit om ze te ontdekken. Ik schrijf deze kerels in het licht van het feit dat er lesmateriaal wordt keuze en hun hulp is de beste die ik ooit op het internet gezien. Deze kerels belangrijk zien individuen hoe de handel en ik bijzonder blij om ze voor te stellen aan iedereen geïntrigeerd door het uitzoeken hoe de handel voor zichzelf, het is echt een zeer lucratieve business.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *