Transatlantiske flyvninger ‘sidste

Air raseri hændelser, nødsituationer, ulykker, og anholde narkotika muldyr det er alle del af en dags arbejde for besætningen i Shannon Airport, sidste stop før Atlanterhavet, writesAN American Airlines fly fra London til Boston gjort et uplanlagt stop på Shannon-lufthavnen den 22. februar efter en 55-årig mand havde en formodet hjerteanfald om bord. Bare et par uger tidligere, en British Airways fly forlod London Heathrow på vej til Chicago, men et par timer inde i flyvningen det blev tvunget til at erklære en nødsituation og aflede til Shannon efter røg blev påvist i kabinen.

Som den sidste lufthavn for fly på vej ud over Atlanterhavet og den første lufthavn kommer ind, Shannon får mere end sin rimelige andel af nødsituationer og adspredelser.canada goose outlet http://www.dcanadagooseonline.top/ Det kan være en søvnig sted i disse dage, med planlagte passagertallet ned på tidlige 1990-niveauet (sidste år oplevede 1,65 millioner passagerer sammenlignet med 3,6 millioner i 2007), men lufthavnen og en række eksterne bureauer er i højeste beredskab for situationer, hvor en pilot rapporterer, at tingene ikke går efter planen. Med 160 flyveledere, det er den største sådan center i landet; Dublin Lufthavn drift beskæftiger mellem 90 og 100 flyveledere. Den Ballycasey center kontrollerer 90 procent af alle transatlantiske fly, der har efterladt lufthavne i Europa, Mellemøsten og Nordafrika. På grund af de stærke medvind fra Golfstrømmen, kan centret styre op til 100 procent af flyvninger, der kommer fra Nordamerika og Caribien.

Selv om antallet af flyvninger går gennem irske luftrum er også nede på grund af den globale recession, tal denne stadig 1.200 fly hver 24 timer.

I en nødsituation piloten rapporterer karakteren af ​​hændelsen.

Det er op til piloten at afgøre, hvilken form for støtte, de får brug for på landing, såsom ambulancer eller brand besætning. Stationslederen tilsyn med centrets flyvelederne vil derefter kontakte lufthavnen og andre relevante instanser. Du har ofte kender fra tonen i stemmen af ​​en pilot, hvis de er bekymrede, for hvor alvorligt noget er, siger Finbarr Moore, en af ​​centrets stationsledere.

Størstedelen af ​​nødsituationer og omdirigeringer forløbe på en rutinemæssig måde. Men mere alvorlige sker. Moore minder en hændelse fra 1997, hvor en udøvende jet flyver fra New Jersey til Nice kaldes i en Mayday alarm på grund af et trykfald. Flyet faldt fra 41,000ft til 27,000ft i 90 sekunder for at komme ud af fare. Kort efter piloten kom til at bekræfte handlingen og sagde: Ked folk, jeg ramte den forkerte knap og trykløst ved en fejltagelse , siger Moore.

Over i lufthavnen, 13 brandmænd er på standby 24 timer i døgnet i tilfælde et opkald fra flyvekontrollen advarsel om en nødsituation. Ulykker i lufthavnen har været sjældne den sidste involverer dødsfald var i 1961, men brand besætning må forvente det værste. Det er en kæmpe bede forventer folk til at være klar til at reagere hver dag, men det er en del af jobbet, siger Niall Maloney, driftschef i Shannon.

Nødsituationer er ikke den eneste grund til, at tingene er spændt på Shannon disse dage. Lufthavnen afventer en afgørelse i de kommende måneder på sin fremtid fra ministeren for transport, der har sagt sine tab (8 millioner sidste år) kan ikke længere opretholdes.

Bortset fra dens placering på kanten af ​​Europa, er Shannon et oplagt valg for fly til at aflede til, hvis der er problemer på grund af sin lange landingsbane på 3.199 det er den længste i staten.

Anlægget er klassificeret som en kategori ni lufthavnen, hvilket betyder, at det modtager et bestemt antal større fly og skal have mindst tre brandbiler klar til at implementere.

Shannon har seks brandbiler, alle meget større end de normale køretøjer findes på brandstationer og i stand til at bære mere vand, skum og kemisk pulver til at sætte ud flammerne fra meget brandfarlig brændstof tryk luftfart.

Du har 90 sekunder, hvis du har en ekstern brand på et fly før det går internt, siger Pat O’Brien chef brand og redning officer i Shannon-lufthavnen. Din store fokus på hastighed og få der hurtigt.

En erklæret nødsituation ved en pilot vil spørge lufthavnen manager til at kontakte eksterne organer ambulancer, brand besætning fra Shannon by brandstationen og Ennis brandstation, Garda, Shannon Foynes Port Company eller Marine Rescue Co ordination Centre. Hvis en operation skal skaleres op i tilfælde af en forventet ulykke, kan havet fartøjer sættes på vagt for et fly rammer vand og senge i nærliggende hospitaler kan ryddes til at tage tab.

Der er et sæt reaktion på disse situationer. Det er ikke et tilfælde af hvem der kommer i at hjælpe , hvis jeg får et opkald på 3:00 om morgenen. Jeg vil allerede kender svaret, siger Maloney.

Fire besætningen skal være i alarmberedskab, selv hvis en nødsituation vises indeholdt. Selv om det er en medicinsk nødsituation, som omfatter kun én passager, kan flyet være på vej til New York og forventes at lande timer fra nu. Det vil have en masse brændstof om bord, og kan komme ned tunge, så holdet er klar til at implementere, hvis der er nogen problemer ved landing, siger O’Brien.

Den brandstation i Ennis får et opkald mellem otte og 10 gange om året for at sende brandbiler til lufthavnen. Vi rapporterer til en bedrift punkt fem miles ud fra lufthavnen, da de fleste nedbrud opstår ved landing eller tage ud, siger Adrian Kelly, brandleder på Ennis.

Du ser ulykker over hele verden, og du er forberedt. Når du står i lufthavnen ser flyet som en plet på himlen i et par sekunder, du er klar over dette kunne være et problem. Du håber det aldrig vil være, men du er forberedt alligevel.

Kontakt sker gennem formelle og uformelle kanaler om, hvorvidt er brug for hjælp på landingsbanen. Brandmænd fra lufthavnen og lokale brandstationer træne sammen om, hvordan man håndtere brande på fly, sikre besætningerne kender hinanden. Fælles planlægning og motion øvelser er færdig regelmæssigt involverer alle de agenturer, der er nødvendige i en nødsituation.

Garda er til stede på forskellige typer af nødsituationer. Selv for ulykkestilfælde, de er på forpladsen til at stemple pas af syge passagerer, der måske aldrig have forventet at have behov for at rydde indvandringen i Irland. For andre nødsituationer, de er til stede sammen med ild besætning og ambulancer i tilfælde af en ulykke.

Hvis mennesker døde ville vi nødt til at sikre flyet ikke blev forstyrret, ville vi nødt til at fjerne tab, eskortere udrykningskøretøjer og sikre adgang, siger Supt Peter Duff, der er baseret på Ennis garda station.

Lufthavnen har også set en række sikkerheds adspredelser involverer bombe svindelnumre og uregerlige passagerer. Garda er klar til at anholde disse passagerer, der derefter bragt til Shannon garda station, der skal tilbageholdes. En tidlig møde i District Court er arrangeret mens individer vælger fra en liste over advokater til at repræsentere dem.

Vi får en opfordring til at komme ned til garda station ofte tidligt om morgenen eller i weekenden for at rådgive nogen, der er kommet i en mærkelig land, ikke at vide, hvad der er sket med dem, siger Caitriona Carmody, der leder op største advokatfirma i Shannon by. Pludselig taler vi med dem om fængsel og kaution. Der kan endda være fotografer og medlemmer af medierne uden for.

Selv hvis en passager mener en stewardesse opførte sig i løbet nidkært eller tvister Hvad skulle have fundet sted, skyldig er ofte en bedre løsning. Bestride en sag kan betyde processen bliver forlænget, da vidnerne er andre passagerer ofte bor i forskellige dele af verden. Nogle bare foretrækker at begynde at vise deres straf, siger Carmody.

Medicinske nødsituationer kan også involvere narkotika muldyr, der har slugt piller af kokain eller andre stoffer, som er begyndt at briste ud af deres emballage.

Disse personer er chokeret over at vågne op på hospitalet omgivet af garda, men ofte er også taknemmelig for luftfartsselskabernes personale, der lige har reddet deres liv, siger Jenny Fitzgibbon, en anden advokat på Carmody og Co advokater.

Tilbage i lufthavnen, forklarer O’Brien, at trods det høje antal omdirigerede flyvninger lufthavnen får, har ingen i de seneste år resulteret i nedbrud eller ulykker. Dens seneste ulykke var i juli sidste år, da en planlagt Aer Arann flyvning fra Manchester skred langs landingsbanen før de kom til et stop på en græs randen. Ingen af ​​de 21 passagerer og fire besætningsmedlemmer om bord blev såret. Episoden har hjulpet i re undersøge reaktion på nødsituationer.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *