bug spray selskaper utnytte Zika frykt

bug spray selskaper utnytte Zika frykt

(VG Nett) Bekymret du kan fange Zika virus? Svindlere og insektspray selskaper regner med det. Så bedrifter og gründere er utnytte Zika frykter uansett hvor mygg buzz, Hawking tvilsomme produkter som anti Zika armbånd og fremme alle slags myggmidler for mennesker og dyr. og sørafrikanske kvinnelandslaget i fotball lagene på Soldier Field i Chicago. Fotball og menns og kvinners landslag. og sørafrikanske kvinnelandslaget i fotball lagene på. mer

Denne 15 juli viser 2015 bilder en skjerm for bokser med Off! insektmiddel med et skilt der det står: Avviser mygg som kan bære Zika virus på et hjem forbedring butikken i Fairless Hills, Pa. I en første for en bugspray, Off! ble den offisielle insektmiddel leverandør for olympiske leker når det signert på å sende 115 000 av sine produkter til de 2016 Rio-OL. mindre

Denne 15 juli viser 2015 bilder en skjerm for bokser med Off! insektmiddel med et skilt der det står: Avviser mygg som kan bære Zika virus på et hjem forbedring butikken i Fairless Hills, Pa. I en. mer

Begge selskapene er sannsynlig å dra nytte Zika frykter langt utover forsyne idrettsutøvere og fans i Brasil. Apotek i New York City, for eksempel, har Off! skjermer advarer forbrukerne til å tilbakeviser myggen som kan bære Zika virus. Den tropiske mygg ansvarlig for Zika epidemien, kalt Aedes aegypti, er ikke funnet i New York, selv om statlige helsemyndigheter anbefaler likevel at folk bruker insektspray.canada goose jakke

Zika er vanligvis spres når myggen plukker den opp ved å bite en smittet person og biter noen andre. Det er bekymringsfullt sykdom, selvfølgelig, spesielt for gravide. Dens symptomer er ofte så mild at folk flest ikke vet at de har det, men det har vist seg å forårsake alvorlige fødselsskader dersom kvinner blir smittet mens de er gravide.

Helsemyndigheter sier folk i Zika berørte områdene bør ta skritt for å unngå å få eller spredning av sykdommen av seg lange bukser og lange ermer skjorter og bruke insektmiddel. Den spesifikt nevner merker som Off! og Cutter i sine anbefalinger.

Zika kan også overføres ved sex, så

I en markedsfører hånd, snur den slags anbefaling kondom i en Zika kampenhet. Australias Ansell Ltd leverer landets OL-laget med anti Zika kondomer smøres med en antiviral gel. Men det gel har aldri blitt testet utenfor et laboratorium, og eksperter sier noe kondom vil gjøre jobben.

Noen driftige markedsførere prøver å gjøre noen få dollar ved rebranding produkter som Zika jagerfly. Selskapet har ikke svart på en forespørsel om kommentar.

New York statsadvokat sier hans kontor har sendt brev til syv selskaper, fortelle dem til å stoppe markedsføring av produkter som Zika forebyggende eller Zika beskyttende.

Mens noen selskaper bruker Zika bekymrer til gås salg av produkter som kan hindre myggstikk, andre hevder fordelene langt utover hva regulatorer har bekreftet.

Tjenestemenn advarer forbrukerne vekk fra ultralyd bug zappers, $ 20 insektmiddel som inneholder håndledd og ankel band som Mosquitno og Spotz, Citronella tilført klistremerker som holder seg til klær og tilsynelatende frastøte mygg i tre dager. Den denne våren bøtelagt en armbånd maker $ 300.000 for å utgi seg for sine band skape en fem fots mygg barriere som beskytter brukerne i flere dager.

Eksperter sier å holde fast med hva som fungerer, som produkter med DEET. Forskning ved Day, University of Florida entomolog, fant at mens midler som er godkjent av føderale byråer som inneholder citronella, sitron eucalyptus olje og andre urteekstrakter gi en viss beskyttelse, kan det vare fra noen få minutter til en time eller så. I kontrast, fant han produkter som inneholder 23,8 prosent DEET, som for eksempel Off! Deep Woods, kan beskytte mot myggstikk i 3 til 6 timer.

Og det er hva folk flest kjøper, uansett om de er i nærheten Zika bærer mygg eller ikke: Off! maker i februar trappet opp til 24 timer, 7 dager i uken produksjon, sier det familieeide selskapet.

sa forhandlere har sett salget doble fjorårets for sine avstøtende merkevarer, Cutter og frastøte. Det er også økt produksjon, og begynte å nevne Zika på sine avvisende bokser.

Skaperen av Mosquito Bits og Mosquito Dunks, tabletter som inneholder bakterier som selskapet sier drepe mygg larver i vannet, sa det er å ha en av sine beste salgs år noensinne. Etterspørselen har piggete i Texas og på tvers av Southwest og på mindre enn tropiske steder, også. bidratt til denne rapporten.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *